Onze diensten

Autobedrijf H. van Doorn/Don Del Sole wil klanten zo goed mogelijk op weg helpen én houden. Met betrouwbaar onderhoud, een eigentijdse werkwijze en behulpzame, deskundige medewerkers. Ons uitgebreide servicepakket zorgt ervoor dat uw auto in optimale staat blijft. Wij laten niets aan het toeval over om u zoveel mogelijk rijplezier te garanderen.

Afspraak maken

Wilt u snel en eenvoudig een werkplaats afspraak plannen? Dat kan door contact met ons op te nemen op 024-3223821

Regulier onderhoud

Bij ons is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

APK keuringen

Bij Autobedrijf H. van Doorn/Don Del Sole kunt u ook terecht voor de APK keuring van uw auto. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

BOVAG Erkend reparateur

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw BMW. Met de BMW servicebeurt kan uw auto door tot deze de volgende servicebeurt aangeeft. Bij onderhoud en reparaties gebruiken wij uitsluitend originele BMW/Mini onderdelen met garantie en werken volgens BOVAG-, fabrieksrichtlijnen. Op alle onderhoudsbeurten en reparaties geven wij volledige BOVAG garantie.

 

Voor een onverhoopt pechgeval kunt u een beroep doen op de pechhulp van de ANWB (lidmaatschap) of wij laten uw auto ophalen door onze erkende partner Houterman afsleepdienst (op factuur) .

 

 

Bandenservice

Sla uw banden veilig op! Staan uw banden thuis ook zo in de weg in de schuur of garage? Bij Autobedrijf H. van Doorn/Don Del Sole in Nijmegen slaat u uw banden veilig, verzekerd en voordelig op en kunnen wij de banden ook voor u wisselen.

 

Storingen

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Autobedrijf H. van Doorn/Don Del Sole beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.

Aircoservice

Wist u dat de koude vloeistof van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met zo’n 10% afneemt? Wanneer de airco vloeistof onder de 70% komt, dan kan de kans op een defect toenemen.

Uitlijnen

Bij Autobedrijf H. van Doorn/Don Del Sole adviseren we om de uitlijning van uw auto om de 12 maanden te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.

Quick service

Een lekke band, pech of sleutels kwijt? Wij zijn er altijd voor u. Dat is onze Quick service van Autobedrijf H. van Doorn/Don Del Sole

Prijsopgave vooraf

 

Bij alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties informeren wij vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit afwijkt. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Autobedrijf Henny van Doorn – Don Del Sole
Windmolenweg 8
6515 AR Nijmegen

Tel. +31 (0)24-3223821 / 06-28903737  
E-mail: autobedrijfhennyvandoorn@gmail.com

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag: alleen op afspraak
Zondag: gesloten